Music ~ Lagu ~ :D

Saturday, 31 December 2011

Goodbye 2011 , Welcome 2012 ...







:')

                                                                    Hye , Assalamualaikum ...


  
    Goodbye 2011.. :'( Welcome 2012 :') Hari ni last 2011 ... bnyak kenangan yang manis manis dan sedih pun ade ! :) Okay .. I have story that i want to share with you all .. (speaking lah pulak) sebelum tuh , nak sebut name name yang kite paling rindu and sayangg .

Dear , or To : Class  5UIA ! ILYSM !  I Love You , :') I Miss You :') kite rindu Wan Shaheera Natasya , Anis Syakila , Farhana Ghazali , and who else ? sape sape je lah , yang penting semue orang yang dalam 5 UIA , i miss you .. You miss i ? i miss you too ! -.- haha xD tidak sabar nak jumpe korang sume ! :) tapi kite kene selalu be happy macam gamba ni .. walaupun kite sedih kan ?

Be happy :)


To KAKAK-KAKAK and ABANG-ABANG sekalian pulak , belajar rajin rajin tau?  terutama nye , yang kite rindu ialah , 
Kak Siti Nurul Shafina and Kak Nur Ameera ... :)  <3 Iloveyousomuch!muahhmuahhmuahh! -.- haha <3 



sekarang ni pasal BFF pulak , 


My BFF are , Wan Shaheera Natasya , Anis Syakila , and sape lagi ntah :) Ni Dunia Baru , Azam Baru , and kawan baru ^_^ hehe ..


Ni nak cite pasal di die pulak ..


Si die .. si die .. si die ..  ehh , kite x tahu lah kite suke die lagi ke x ..  wahai  _ _ _ _   _ _ _ _ -.- aku x tahu aku suke kau lagi ke x , dah azam baru , dunia baru , habis tuh , kite x tahu suke die lagi ke x ... k lahh .. ni je lah pasal die ... 

Ehh , nak gi mane ? x habis lagi lah .. :)





Ni pasal lagu ..
Sedihh .. ehh .. tau x ? kalau dengar lagu Di Saat Ku Mencintaimu .. kite dengar , kite nangis .. air mate meleleh leleh .. sebab , kan mase hari kanak kanak 2011 kan cikgu ade pasang lagu tuh , so , aku teringat lah kan , semue orang nyanyi same same .. :') semalam sebelum tidur , aku denga lagu gune Earphone , aku denga lagu tuh .. pastuh , aku nanguis .. aku tutp mate lagi laju air mate .. haha .. mule mule cakap kite .. pas tuh cakap aku pulakk .. sebab air mate lagi laju mase tutup mate sebab , teringat .. 
K Lah , Bye :) Panjang Lebar Aku Tulis .. -.- mesti korang bosan kan ? haha .. BTW , I Love my friends , Family and the most i love is my lovely mother :) BTW again , Goodbye 2011 and Welcome 2012 :') :'(

Sunday, 25 December 2011

Sedih :'(

hmmm ... My Blog sooborink and tade sesiape yang nak tengok blog aku :'( lebih baik tayah buat blog.. dah lah burok .. tade sape nak Follow , and kalau aku nak follow pun , x tahu nak cari orang untuk follow , and sudah semestinya ...




                                         Yang Benar ..
                               Budak yang x femes and Budak yang orang x kesah ... :')

Saturday, 24 December 2011

Rindu Blog ...

  

                                                        Hye . Assalamualaikum .

I Miss You , Blog :) dah lame x bukak blog .. :) sebab komputer rosak .. hari tu cube bukak kat rumah sepupu x boleh , ingatkan dah x boleh bukak , ingat nak buat baru , tapi cube bukak , akhirnya ~ boleh bukak dah ..

BTW , thanks to Nadia Natasha Zainal Arifin cause tolong bukak kan :) BTW again , Thank You ;)

Wednesday, 14 September 2011

Cantik Nye Blog ..

Blog dah cantik siket ^__^ Thank You Angah (Nadia Natasha Zainal Arifin) ..
Die yang tolong editkan Blog aku .. HAHA xD cantik x ? cantik x ? hehe . pandai kan die edit .
nanti die nak editkan lagy .. hoho ~ mesti lagy cantik . tapi aku nak suroh die aja aku pasal nak edit blog ke , ape ke , .. tapi die tanak . :/ die malaz lah tuh :P k lah bye sayang ~ I Love You All ~

*Ehh , One Thing .. Tadi Tak Pergi Sekolah . Hah ? sebab ape ? sebab tertinggal van sekolah lah .. hehe . pas tuh kalau ibu nak hantar , x sempat sebab ade ramai orang order kuih :). selalu tukar topik laen ! -,-*

Tuesday, 13 September 2011

Hye .

Hello ^^ saye nak cakap , mase bulan berape ntah , tapi tahun ni lah jugak . 2011 , ade Program Bermalam Di Muzium Alam Semulajadi , Putrajaya . saye pegi .. best ! Yuran , RM : 50.00 . nanti ade lagy kodd tahun ni . hehe .. nak pergi lagy lah ! mase tuh tade Blog lagy , Farhana yang updated pasal kat Muzium tuh ... nanti kalau pergi lagy , kalau ade tahun ni , saye nak pergi , pas tuh nak update pasal kat muzium tuh >,< nanti kalau nak panda edit blog ke , ape ke pasal blog , okay lah :) k lah bye . Love You  All ! .

Monday, 12 September 2011

Benci/Tak Benci

:'( Aku Rase , aku patut ke x benci kat die ? aku rase memang patut , sebab die cakap orang gedik , die pun sama jugakk !malahan , die lagy gedik daripade aku !  >,< die tu perampas ! playgirl .semue laki die nak ! aku rase x tahan tengok die . aku terhegeh hegeh nak rapat ngan die . disebabkan die , ramai orang cakap aku gedik .. (memang aku gedik pun sebelum aku rapat ngan die , tapi lepas rapat ramai lagy orang cakap aku gedik ..)

Weyhh .. kau suke merubah kan diri orang weyhh ! aku benci kau ! or I HATE YOU ! >.<
aku mintak maaf kalau kau terasa eh ? aku sebena nye sayang kan kau sebagai kawan .. tuh dulu lah kan ? haha tapi . aku betol betol mintak maaf kat kau ! :) please forgive me :')

Sunday, 11 September 2011

Marry You Bruno Mars lyrics and download

Cinta Monyet

Hye ! :) kite suke awak ! awak x tahu pun . kite rase awak x suke kite ^_^ takpe lah .
awak , kite nak cakap Aishiteru ^^ kat awak .. kite suke

_ _ _ _    _ _ _ _

:P

*kite baru buat blog . nanti nanti kalau ade cerite , nanti kite nak share dengan korang :) Follow ye ? (aikk ? tetibe je .. mule mule pasal kite suke die , pas tuh suro follow pulak :) ye lah , mentang mentang baru buat blog lah kate kan .. -,-*

Nice Music .. kalau menyemak je lagu ni , off je (!)